To je stara spletna stran! Nova vsebina je tule! This is the old website! New content is here!

;) Podaljševanje las 16.02.10 ;)
Opazila sem kar veliko vprašanj o negi, potrebni količini in cenah lasnih podaljškov. Zato sem se odločila, da v tem članku strnem nekaj najbolj zaželjenih informacij o podaljševanju las.

» Nega lasnih podaljškov

Podaljške iz pravih las negujte z visoko kvalitetnimi šamponi, balzami in maskami, umivajte jih minimalno enkrat tedensko. Tako bodo lasje ostali lepi, sijoči in vam bodo dolgo služili. Nikar jih ne obremenjujte z likalniki ali kodralniki - visoka temperatura bo lase izsušila, takšni lasje pa se radi lomijo in izgubijo sijaj. Če jih želite ravnati, uporabljajte preparate, ki so namenjeni ravnanju las, nato pa jih oblikujte z fenom in krtačo. Za kodranje uporabite navijalke.

Tako prave, kot sintetične lasne podaljške je potrebno vsak dan večkrat previdno rezčesati. Uporabljajte kvalitetne glavnike in krtače, ki imajo vlakna mehka in prožna.

» Količina lasnih podaljškov

Pravšnja količina las je ključ do lepega in naravnega izgleda lasnih podaljškov. Če želite enakomerno gostoto, si tako pri trajno podaljšanih lasnih trakovih, kot pri clip on podaljških, izberite set. Če želite keratinske lasne podaljške, pa se pred nakupom posvetujte koliko čopkov boste potrebovali.
Za več informacij odklikajte na sledečo povezavo: Podaljševanje las s Clip-on Seti

» Vrste podaljševanja las

* Clip-on lasni podaljški
Podaljševanje las s Clip-oni je poznana tehnika vstavljanja lasnih podaljškov. Na voljo so v obliki manjših pramen s katerimi lahko popestrimo barvo naše pričeske. Za podaljševanje las ter zgoščevanje pa uporabljamo sete, ki sestojijo iz več kosov.
podaljsevanje.las-clip-on.set

Dodatno: Navodila za Vpenjanje clip-on lasnih podaljškov

* Trajno podaljševanje z lasnim trakom
Trajno pritrjen lasni trak, v tujini bolje poznan kot Weft sistem, se pritrjuje se keratinskimi/silikonskimi čepki. Tehnika pritrjevanja je podobna klasičnemu podaljševanju las.

podaljsevanje.las-lasni.trakpodaljsevanje.las-lasni.trak-stripey.

Prednosti te metode podaljševanja las so sledeče:
- Lasni trak se pritrdi samo na nekaj pramen vaših las in prav zato ta tehnika vaših las ne bremeni.
- Pritrjevanje poteka zelo hitro, zato je ta tehnika tudi do 50% cenejša od podaljševanja las z prameni.
- Pravilno odstranjevanje las zagotavlja, da vaši lasje pri tem niso potrgani, populjeni ali kako drugače poškodovani. Lasnih podaljškov nikar ne odstranjujte sami, za odstranjevanje poiščite frizerja, ki je za to usposobljen. Preverite, če ima izbrani frizer s tem iskušnje!
- Pravilno odstranjene lasne podaljške je mogoče ponovno vstaviti. Torej lase kupite enkrat, vstaviti pa jih lahko 5 do 6 krat.
- Čas nošenja je od 3 do 4 mesece - odvino od hitrosti rasti ter kvalitete vaših las.

* Trajno podaljševanje z prameni
Mislim, da je ta tehnika poznana vsem. Je ena najbolj razširjenih in dostopnih tehnik podaljševanja las pri nas. Je cenovno dražja tehnika, ki pri vstavljanju vzame kar precej časa, zato so višje cene tudi opravičene.

Lasne podaljške je praviloma možno vstaviti samo enkrat. V redkih primerih pa je možno 50% las ponovno vstaviti.
V primerjavi z drugimi sistemi podaljševanja las nima prednosti. Čas nošenja pri tankih laseh so trije meseci, v kolikor so vaši lasje močni, pa jih lahko nosite do 6 mesecev.
podaljsevanje.las-keratinski.lasni.podaljski

» Cene lasnih podaljškov

Koliko ste pripravljeni odšteti za podaljševanje las se odločite sami. Ponudnikov je kar veliko. O kvaliteti las se je pred nakupom pametno prepričati. Vir informacij so lahko znanci, ki so jih že kupili, nekateri prodajalci imajo spletno stran ali spletno trgovino kjer lahko prečitate komentarje kupcev. Če je možno se pri ponudniku zglasite na posvet, tako se boste prepričali o njegovem znanju glede podaljševanja las in si kvaliteto las ogledali sami.

Ponudba podaljševanja las je čedalje večja. O tem priča tudi veliko število spletnih oglasov. Ti oglasi predvsem privabijo zaradi nizke cene, ki pa je velikokrat povezana z nizko kvaliteto las, lahko tudi z nizko ravnjo same storitve podaljševanja las. Opažam porast strahu in nezadovoljstva med kupci, ki je povezano z izbiro napačnega ponudnika las oz napačnega izvajalca storitve. V vseh primerih, ki sem jih srečala in je nekdo tarnal čez poškodbe las, sem izvedela, da so bili podaljški pritrjeni ali odstranjeni s strani laika ali frizerja, ki se o tehnikah ni podučil dovolj.

Predvsem pazite, da vam pri odstranjevanju podaljškov, le te ne vlečejo las. Pravtako naj vas ponudnik storitve poduči o sami negi las. Izberite ponudnika pri katerem je možna reklamacija v primeru, da gre kaj narobe.

Če si kvalitetnega podaljševanja las ne morete privoščiti, si nikar ne delajte škode s podaljševanjem las pri nepreverjenem ponudniku. Raje si izberite drugo tehniko podaljševanja las, npr. Clip-on sistem, ki je cenejši.

Za ogled moje ponudbe si oglejte sledeče cenike:
Cenik Lasnih Clip-onov
Cenik Lasnih trakov za trajno podaljševanje las
Cenik Keratinskih Lasnih Podaljškov

Vsa dodatna vprašanja o podaljševanju las lahko zastavite tukaj spodaj s komentarji.

Prosim vas, da naročila in vprašanja povezana z naročanjem zaradi preglednosti, naslovite na This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it ali pa me pokličete na 040 808 710. Seveda pa najlažje naročite preko spleta z naročilnico.

Ogledi: 29174

Komentarji (44)
1. Manca, 23.02.10, 06:33
Ful hvala za povzetek metod podaljševanja. Sem bila malo zmedena kako se zadeve lotit.  
lp Manca
2. candy=], 08.03.10, 18:25
Pozorna naj bodo predvsem dekleta, ki kupujejo poceni podaljške preko bolhe. Tam sem se kar fino opekla :sigh, tako da se strinjam z Nayinim opozorilom.
3. mani., 11.03.10, 17:27
Ali lahko podalške barvaš?
4. BARB, 20.04.10, 11:24
Pozdravljeni, jaz pa sem si dala podaljšati lase z naravnimi lasmi - cena je sicer po ceniku, da bi rekel, da so sistetični, 2,80 s podaljševanjem in to 50 cm. Ko mi jih je enkrat frizerka, ki dela to že vrsto let odstranjevala me je kar vlekla in cukala, tako da sem "stiskala" zobe in ji kdaj tudi kaj rekla. Ampak rekla je, da drugače ne gre. 
Moram vam povedati, da je bila prava muka sedeti na stolu in to za odstranjevanje 100 komadov 3 ure in nato ponovno za podaljševanje spet 2 uri. Torej 5 ur. Ko bi bilo vse vredu, bi še rekla pa dobro. Ampak sedaj mi je rekla, da si jih itak bom morala odstraniti, ker so moji poškodovani in da se bom morala ostričt na kratko. 
Nič kaj lepo se ne sliši, saj sem prej imela lase do rame in dokaj lepe. 
Torej kaj pa sedaj? Kakšen pameten nasvet?  
Mažem in masiram si lasišče z araganovim oljem, pa kapsulami, jem b kompleks tablete, upam da bi vsaj malo pomagalo. 
Ne vem, prav razočarana sem. 
A ima kdo kakšne izkušnje?
5. NAYA, 25.04.10, 00:25
Barb pozdravljeni. 
 
Oseba, ki vam je lase podaljševala je neprofesionalna in neodgovorna. Nikakor se pri odstranjevanju podaljškov le teh ne vleče z las, pravilen postopek naravnih las NE vleče in NE poškoduje. Stanje vaših las je videla preden se je odločila, da vam lase ponovno podaljša in če je bilo stanje res tako katastrofalno, da bi se sedaj morali postriči na kratko, vam las nebi smela ponovno podaljšati! 
Če želite se lahko oglasite na brezplačen posvet, v primeru, da so poškodbe resne bi lahko zahtevali, da vam povrnejo denar. 
Žal mi je da ste se znažla v takšni situaciji. V tolažbo naj vam bo dejstvo, da lasje vedno rastejo in bodo ob pravilni negi lahko spet lepi in zdrvi. 
 
Lep pozdrav 
Naya
6. tadeja, 10.05.10, 14:00
mene zanima koliko stanejo lasni vsatki z sponkami? naj bi bili črni dolgi. ali so pravi lasje ali umetni :grin
7. sabina, 09.06.10, 14:56
žiujo! mene zanima cena kitk, ki bi jih kombinirala s umetnimi lasmi, da bi dolžina Hvala , lp
8. sabina, 09.06.10, 14:59
Žiujo! mene zanima cena kitk, ki bi jih kombiniraa s umetnimi lasmi, da bi dolžina kitrk prišla prb. 50 cm. Lase imam do sredine hrbta, črne in ravne, zanima me ali bi bilo prav tako vredu, če si lase podalšam s sintetičnimi ali bi bilo bolje z naravnimi
9. sabina, 09.06.10, 15:00
odločam se namreč med kitkamiin podaljšanjem las s lasnimi trakovi, lp hvalaa
10. NAYA, 19.11.10, 22:26
Sabina pozdravljeni! 
 
Cenik kitk si oglejte tukaj http://evilhair.com/blog/cenik.eee. Cena se giblje med 290 in 380 eur, odvisno od gostote vaših las. Cenik clip-on podaljškov pa boste našla tukaj http://evilhair.com/evilhair-cenik.lasnih.cliponov.jpg 
 
Lp 
Naya 
 
Lp 
Naya
11. Doris, 19.07.10, 23:04
Hej hej! Jaz imam neko nerodno željo, za katero pa niti ne vem, če je možna. Imam kratke lase (najkrajši tam okoli 3,5 cm) in razmišljam o dreadlocksih. Najprej me zanima koliko morajo biti lasje minimalno dolgi in pa če bi bila možna izdelava dredov iz lastnih las (ker sem shranila čop ko sem se ostrigla..) :zzz  
Lp, Doris 
ps: če je to izvedljivo, kakšne so potem kaj cene?
12. katja, 12.02.11, 23:41
hej:D 
Ali se da lasne trakove ( naravne) oblikovati z ravnalcem itd...? ALi na njih sploh ne smeš uporabljati toplote? 
 
katja:)
13. NAYA, 13.02.11, 01:44
Pozdravljena. 
 
Pretirano likanje lasem lahko škodi, jih izsuši. Priporočljivo oblikovanje je z fenom ter krtačo. 
 
Lp 
Naya
14. patrisha, 29.03.11, 22:22
pozdrav. mene pa zanima kakšen šop je en pramen podaljška in koliko dolge bi mogla imet cm da bi bile do riti, sedaj imam kratke lase.lep pozdrav
15. ana, 16.05.11, 09:54
Pozdravljeni? 
 
Zanima me ce se da lahko tudi na krateke lase lasne vlozke dolzino bi pa imela 30cm!Pa laske mam bolj tanke
16. veronika, 30.06.11, 14:57
živjo zanima me, če bi mi lahko pramen dolg 38 cm in širok 5 cm prebarvala v rakun črne in modre barve in koliko bi to stalo. 
hvala
17. kaya, 16.07.11, 14:41
Hei. Mene pa zanima glede podaljševanja na trakove ( ne clip in ). A je to mogoče tisto podaljševanje, ki ima kot nekakšen lepilni trakec gor ali kako to izgleda? Aja pa še, a se te trakovi lahko vidijo? 
 
Najlepša hvala za odgovore :D
18. Kaiia :D, 24.08.11, 11:41
žiujo.mene pa zanima koliko podaljškov rabim za celo glavo. imela bi postopno postriženo frizuro.a si lahko kupiš različne velikosti podaljškov oz. da ti jih frizer tko postriže.A se zlo vidi d niso to moji lasje? Razmišljam o clip on podalJških ampak jih nebi naročila prek intrneta ker se bojim da nebi bili prave barve. A je možno da bi prišla v vaš salon in bi podalške tam pokazali?  
Hvala za odgovore :))
19. Katjaa, 30.12.11, 15:03
Heej.! mene pa zanima koliko kaj stane poštnina če naročiš lasne podaljške preko naročila ? :) Lp
20. Tjaša, 01.01.12, 18:09
Zdravo. Imam eno vprašanje, in sicer.. kako je s podaljševanjem las, glede na to, da moji naravni lasje niso ravni. Imam skodrane, vendar kodri niso več lepi, saj sem jih z likanjem precej uničila. Lahko reče, da ko si jih posušim, imam na glavi en sam ''puh'' in jih moram zlikati, ker izgleda grozno. :) Moji lasje so trenutno do ramen (malo daljši mogoče) in si težko predstavljam kako bi to izgledalo. Bi se precej videlo?
21. NAYA, 03.01.12, 23:35
Patrisha pozdravljena. 
 
Za kakšne podaljše sprašujete? Clip-on, keratinski, weft? 
 
Dolžina, ki pri večini seže čez boke je okorg 60 cm. 
 
Lp 
Naya
22. NAYA, 03.01.12, 23:38
Ana lepo pozdravljena. 
 
Pri podaljševanju je inimalna dolžian vaših las 10 do 15 cm. Pri krajših laseh je najbolj primerna tehnika s keratinskimi čepki. 
 
Lp 
Naya
23. NAYA, 04.01.12, 00:24
Zdravo Veronika. 
 
Rakun podaljšek vam lahko izdelamo v katerikoli barvni kombinaciji, ki vključuje črno. 
Cenika potiskanih podaljškov bsote našla tukaj Cenik lasnih cliponov s stiskom  
 
Lp 
Naya
24. NAYA, 04.01.12, 00:19
Kaja pozdravljeni. 
 
V Evilhair-u podaljšujemo trakove z Weft thniko. Več o tem si lahko preberete tukaj: Japonsko trajno ravnanje las  
, pod sekcijo *Trajno podaljševanje z lasnim trakom:  
 
Lp 
Naya
25. NAYA, 04.01.12, 00:08
Kaiia živijo! 
 
V primeru, da so podaljški vstavljeni kvlitetno in je količina zadostna, se nebi smeli videti. 
Potrebna količina podaljškov, pa je odvisno od vaše gostote las. 
Več o tem bi vam lahko svetovali ko se vidimo v živo. 
 
Pri nas vam jih tudi potrižemo v željeno obliko. ;) 
 
Lp 
Naya
26. NAYA, 04.01.12, 00:10
Katja zdravo. :D 
Poštnina pride od 4 do 5 eur, odvisno pd teže paketa. 
 
Lp 
Naya
27. NAYA, 04.01.12, 00:22
Tjaša pozdravljeni. 
 
Res je, da bi bilo lahko precej opazno, da imate podaljške saj bi bila tekstura podaljšanih las, precej drugačna od teksture vaših las. 
 
Predlagam vam, da lase najprej trajno zravnate več o tem si lahko preberete tukaj - Japonsko trajno ravnanje las , nato pa lase še podaljšate. 
Mislim, da bi bila to najboljša rešitev vašega problema, saj vaših las nebi nenehno obremenjevali z likanjem. 
 
V kolikor se vam porajajo še kakšna vprašanja, me lahko kontaktirate na tel. 040 808 710. 
Lp 
Naya
28. Doroteja, 20.02.12, 17:31
Pozdravljena, nekaj časa se že odločam o podaljških in me nekaj zanima. moja zdajšnja dolžina las je nekje 10 cm, vendear imam spodnji del glave pobrit, dolžina je nekje tam 1,5 cm. Je možno, da si dam lase podaljšat samo zgoraj? mela bi malo daljši paž. hvala
29. jodie, 08.03.12, 19:41
ojla :) mene pa zanima če podaljševanje s čopki res ful poškoduje lase? 
imam dokaj redke in tanke lase, rada bi imela bolj goste in daljše. Neka frizerka mi je rekla, da bi zelo grdo zgledalo ker imam redke lase in bi se mi videli ven. Zanima me če je to res? 
 
Hvala za odgovor 
Hvala za odgovor
30. NAYA, 08.03.12, 20:05
Pozdravljeni. 
 
Doroteja, lahko vam podaljšamo samo zgornji predel, vendar bi to dobro izpadlo le če imate goste lase. Podaljšati bi vam morali vsaj 150 čopkov, tako da bi bila gostota zadostna. 
Če želite se lahko oglasite na posvet kjer vam bom lažje svetovala kaj bi lahkjo naredili. 
 
Lp 
Naya
31. EVILHAIR - Naya, 08.03.12, 20:09
Jodie pozdravljena. 
Če so lasje kvalitetno podaljšani vam nebi smeli povzročiti poškodb. 
Predvsem je pomembno odstranjevanje podaljškov. 
 
Žal vam takole preko spleta ne morem svetovati ali so podaljški prava uzbira za vas, morala bi vas videti v živo. 
Če želite se lahko oglasite na posvet. ;) 
 
Lp 
Naya
32. Nastja, 30.05.12, 15:41
Gledla sem te naravne clip on podaljške dolžina 38 in 30 širine piše da je cena 28 eurou, je to dokončna cena ali je treba sešteti še z gostoto las? Ker se mi zdi preugodno da bi stali le 28 eurou? Hvala in lp
33. nastja, 31.05.12, 20:33
aja zaniama me tudi ali je zadosti 30 cm širine?
34. NAYA, 21.11.12, 03:17
Nastja pozdravljena, 
 
količina se sešteva, najbolje bi bilo, da vzamete srednje gosti ali gosti set, to zadostuje za podaljševanje celotne glave. 
 
Lp 
Naya
35. Urska, 27.12.12, 17:17
Zivjo Naya! 
Mene pa zanima ce je mogoce odstraniti keratinske podaljske po parih dneh? Situacija je namrec taksna, da me je frizer "zakiksau", in se skode ne da popraviti na drugacen nacin, kot da mi vstavi nove podaljske.  
Hvala za odgovor! 
Lp
36. NAYA, 27.12.12, 22:04
Urša pozdravljena, 
podaljške se da odstraniti tudi po nekaj dneh. Vendar jih je potrebno odstraniti previdno in počasi, da se tvoji lasje nebi pretrgali. Frizer mora uporabiti tudi pravilen pribor. 
Smem vprašati v čem je težava, da jih želiš tako hitro odstraniti? 
 
Lp 
Naya
37. klavdija, 14.04.13, 14:12
kaj se zgodi če greš v slano vodo-morje
38. NAYA, 15.04.13, 14:26
Klavdija, 
če las takoj po kopanju ne umiješ in neguješ z balzamom ali masko se podaljški izsušijo in postanejo lomljivi. Enako velja za kopanje v bazenu. 
 
Lp 
Nadja Naya Urevc
39. tina, 29.04.13, 17:49
Pozdrav, mene pa zanima, če je možno vplesti nekaj pramenov sintetičnih dreadlocksov med moje naravne lase (ne bi mela pravih po celi glavi, samo malo med mojim lasmi) 
Hvala :)
40. NAYA, 09.05.13, 12:46
Tina, 
seveda, vpletemo ti jih lahko tako, da jih zlahka snameš pri tem pa svojih las ne poškoduješ. 
 
Lp 
Naya
41. Maja, 14.05.13, 18:23
Podravljena Naya! :) 
Mene pa zanima, kolikšna je najmanjša možna dolžina las, da si lahko podaljšam lase s tehniko keratinskih čepkov?  
Hvala za odgovor! LP! ;)
42. NAYA, 20.05.13, 14:48
Maja pozdravljena, 
 
minimalna dolžina je 5 do 7 cm ;) 
 
Lp 
Naya
43. Kamina, 02.07.13, 16:33
Živjo, 
Razmišljam o: 
1. Možnosti svetlih pramenov, vendar tako, da si ne bi barvala in uničila svojih las, ampak bi bili to prameni - podaljški. Tako bi imela še več las, svoje pa bi verjetno tako manj poškodovala kot z blanšem? Se to izvaja ali potem ti umetni lasje preveč izstopajo, če so svetlejši? Moja naravna barva je srednje-temno zlato blond, spodaj pa že kar rjava. Pa cena me seveda zanima - toerej za nekoliko takšnih pramenov na zgornji polovici glave. 
2. Ker imam lase postrižene na stopnice, me moti, da so najbolj spodnji lasje, ki so najdaljši, tako redki in potem dolžina ne pride do izraza. Koliko bi stalo zgoščevanje samo spodnjih las in ali bi s trakovi dobro izpadlo? 
Hvala, lp!
44. Kristina, 09.03.16, 11:11
Pozdravljeni,jaz nisem nikoli imela lasnih podaljskov in me zanima koliko zdrzijo najvec zdrzijo lasni podaljski?In pa ce tvoje lase kaj unicijo lasni podaljski.In kje v Ljubljani je najboljsi frizerski salon za podaljsevanje las?Hvala vam za odgovor.Lp,Kristina.



Berete staro spletno stran, ki služi kot arhiv koristnih informacij.
Na komentarje ne odgovarjamo več.
Nova vsebina se nahaja na evilhair.com

Ime:
Email:
Komentar:



[AntiSpam] Seštej spodnji dve števili:


TLO         XTU      
J A    K    Q Y   2W1
QB1   GJN   NXR      
L Y    N    1 1   B8K
KYP         5F4      

 
< Nazaj   Naprej >