To je stara spletna stran! Nova vsebina je tule! This is the old website! New content is here!
;) Keratinski tretma 09.11.12 ;)

       Poškodovani lasje so nesijoči, krhki in se hitreje lomijo. Čeprav si nihče ne želi poškodovanih las oz se vsi trudimo temu izogniti, je to žal nemogoče.

Poškodujemo jih lahko s kemikalijami, pri oblikovanju kjer dodajamo toploto, s klimo in nenazadnje svoje doda tudi okolje v katerem živimo, npr. trda vodo.
Tudi, če bi se izognili krtačenju, oblikovanju, likanju, kodranju, navijalkam, nam to ne bi preprečilo vseh poškodb, saj se lasje krušijo že med spanjem, ko se drgnejo ob tkanino.

V Evilhairu smo zato za zdravljenje in nego las pripravili tretma, ki lasem povrne naravne lepoto in jih naredi zdrave in obvladljive.

Negovanje las s keratinom

º Kaj je keratinski tretma

To je intenzivna nega las, ki jo lahko izvajamo takoj po postopku trajnega kodranja, trajnega likanja, oksidativnega barvanja ali beljenja las.

Visoka koncentracija keratina, ki prodre v notranjost las, dodatno utrdi razcepljene keratinske vezi, zato je tretma primeren tudi za nego razcepljenih konic in izsušenih štrenastih las. Keratin znatno okrepi strukturo ter izboljša lesk, prožnost in česanje las.


º Keratin:

- vsebuje sestavine, ki las ščitijo pred soncem in vročino (termalna zaščita)
- učinkovito preprečuje lomljenje las
- lasem da sijaj
- zagotovi obstojnejšo barvo
- omogoča bolj enakomerno porazdeljeno barvo
- je izjemno močen protein, ki je pomemben sestavni del kože, las, nohtov, kopit, rogov in zob
- se hitreje izpira v slani ali klorirani vodi
- njegova uporaba je popolnoma varna in neškodljiva

Tretma s keratinom vam bo pri nas odtrgal cca 45min. Cene storitve so v ceniku.
 
;) Paketi zdravljenje las 06.02.14 ;)

Paketi so primerni za vse, ki imate poškodovane, krhke, razcepljene in lomljive lase. Pa tudi za tiste, ki bi radi dosegli hitrejšo rast las.
Vabimo vas na posvet, na katerem glede na stanje las, določimo, kateri paket potrebujete in sestavimo časovni načrt nege.

Paketi-nega las
º Striženje

Prvo striženje naredimo po prvem Keratinskem tretmaju. Precejšnji del poškodovanih konic bomo ojačali s keratinom, zato bo striženje minimalno. Drugo striženje konic, bo sledilo po končani 3 do 4 kratni Keratinski in Joico K-pack Reconstructon terapiji.
Če po končani seriji terapiji striženje ne bo potrebno, pa drugo striženje lahko koristite v roku 2 mesecev po opravljeni seriji terapij.

º Keratinski tretma

Da bi pri zelo poškodovanih laseh dosegli optimalne rezultate zdravljena s Keratinom, morate prve 3 do 4 tretmaje narediti v prvih 4 tednih.  Hidroliziran organski keratin se učinkovito veže na keratin, ki ga že imate v laseh. Če so vaši lasje zelo poškodovani, vsebujejo manj keratina, zato je potrebnih več ponovitev.
Po 3 do 4 ponovitvah povsem utrdimo razcepljene keratinske vezi in zmanjšamo razcepljenost, lomljivost in štrenavost las. Tako je terapija uspešno zaključena.
Keratin znatno okrepi strukturo ter izboljša lesk, prožnost in česanje las. Tako boste hitreje pridobivali dolžino las, saj bo življenjska doba konic podaljšana.
Prvi rezultati so vidni že po prvi terapiji.

º Joico K-pack Reconstruction nega las

Je dopolnilna vlažila in regenerativna nega. Lasje postanejo še bolj voljni in navlaženi.

Naročite se lahko preko naročilnice ali pa nas pokličete med 15:00 in 20:00 na 040 808 710.